rss

SEMA 2009: Silverado ZR2, o mostra de customizare a unei camionete Chevrolet

  1. 04/11/2009
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: BDS, Chevrolet, Goodyear Wrangler, Silverado ZR2, V8
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mari, puternice si aproape indestructibile, camionetele sunt la fel de prezente in ansamblul de traditii manifestate dincolo de Atlantic pe cat sunt burger-ii si pet-urile de Coca Cola.

    Tocmai de aceea producatorii americani sunt atat de greu de batut la propriul lor joc, mai ales cand sosesc cu exemple de calibrul conceptului Chevrolet Silverado ZR2.

    Construit – ca de altfel foarte multe prototipuri dezvaluite la SEMA – pentru a etala colectia de componente aftermarket din nomenclatorul lui GM, gigantul cu motor V8 de 550 CP pare sa fi bifat aproape toate cerintele pasionatilor de escapade in teren accidentat: anvelope Goodyear Wrangler de 35 de inch, kit de ridicare a suspensiei cu 10 cm, amortizoare BDS si scuturi de protectie noi.

    Nici “gomosii” nu vor fi dezamagiti, habitaclul garnisit cu insertii din fibra de carbon si scaunele tapitate cu o combinatie de piele neagra si piele intoarsa fiind doua dintre dotarile ce promit sa-i multumeasca pe deplin.

    Cat despre acel calandru oarecum nefamiliar, intipariti-l bine in minte: cat de curand, ar putea deveni fata viitorului Silverado.

    Vizualizari: 2085