rss

Chevrolet lanseaza noul Malibu la Shanghai (plus video)

  1. 31/03/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Malibu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet lanseaza noul Malibu cu ocazia Salonul Auto de la Shanghai, pe 19 aprilie. De asemenea, modelul va fi prezentat la Salonul Auto International de la New York, ce va fi deschis pentru public in perioada 23 aprilie – 1 mai.

    Malibu va fi disponibil cu o gama globala de motoare puternice, cu patru cilindri si consum redus, impreuna cu transmisii cu sase viteze.

    Autoturismul este primul model de clasa medie al Chevrolet care va fi vandut la nivel global. Acesta va fi vandut in aproape 100 de tari de pe sase continente si va fi construit in mai multe localitati, ce vor include China si doua uzine in Statele Unite.

    In 2010, Malibu a fost cel mai bine vandut model al Chevrolet si al GM, cu aproape 200.000 de autovehicule livrate. In Statele Unite, acesta este unul dintre cele mai titrate autovehicule, castigand peste 40 de premii din domeniu incepand cu anul 2008.

    Modelul a fost singurul autovehicul de clasa medie din industria auto care a castigat premiul „Cea mai buna achizitie” al Consumers Digest Automotive in ultimii trei ani – 2011, 2010 si 2009. De asemenea, Malibu a fost declarat „Cea mai buna alegere pentru siguranta” de catre Institutul de Asigurari pentru Siguranta Rutiera in ultimii doi ani.

    Vizualizari: 2061