rss

Video: Inginerul-sef de la Chevrolet a testat un Volt pre-serie

  1. 26/06/2009
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Chevy Volt, General Motors, GM, Volt

Desi General Motors se afla inca sub incidenta legii falimentului, inginerii si tehnicienii americani isi vad mai departe de treaba si continua procesul de dezvoltare al noului model plug-in Volt.

La mijlocul acestei saptamani, gigantul de peste Ocean a terminat de construit primul Volt pre-serie, cu o saptamana mai devreme decat era prevazut. Pana acum, echipa care s-a ocupat de dezvoltarea modelului electric folosise prototipuri care aveau trenul de rulare hibrid al lui Volt, dar caroseria apartinea modelului Chevy Cruze.

Seful echipei de ingineri, Andrew Farah, a testat pentru cateva minute acest prim Volt pre-serie, iar reprezentanti GM au filmat aceasta actiune. Potrivit lui Farah, in prezent sunt produse saptamanal doar cateva exemplare de Chevy Volt, insa producatorul american va spori productia astfel incat, in luna octombrie, vor fi gata circa 80 de Volt-uri pre-serie.

"Majoritatea acestor vehicule vor fi folosite pentru teste si validarea designului final al masinii, precum si pentru dezvoltarea programului si al comenzilor, dar si pentru a pune la punct tot ceea ce tine de experienta la condus", a declarat Farah. "Unele dintre aceste modele Volt vor avea o viata extrem de scurta pentru ca ele vor fi folosite la testele de siguranta si la cele privind integritatea structurii masinii".

Vizualizari: 1320