rss

Ofertele Chevrolet pentru luna Septembrie

  1. 14/09/2009
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nu mai este niciun secret faptul ca cele mai avantajoase achizitii se fac pe timp de criza, atunci cand preturile scad si toata industria auto se bate in oferte. Este si cazul Chevrolet, care vine cu o noua lista de preturi pentru prima luna din toamna:

    Chevrolet Spark este disponibil cu preturi incepand de la 4.867 Euro cu TVA si prima de casare incluse.

    La doar  5.530 Euro cu TVA si prima de casare incluse, Spark vine cu cea mai buna oferta cu aer conditionat de pe piata. Modelul este echipat cu:  aer conditionat, ABS, airbag sofer, geamuri electrice fata, servodirectie si inchidere centralizata.

    Chevrolet Aveo Sedan
    Chevrolet Aveo Sedan cu ABS, servodirectie, geamuri electrice fata si radio CD cu MP3 vine cu un pret de 6.633 Euro cu TVA si prima de casare incluse.

    Acum Chevrolet Aveo Sedan cu noul motor de 1.4 l si 101 CP, echipat cu aer conditionat, geamuri electrice fata,  ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda, coloana de directie si scaun sofer reglabile pe inaltime si servodirectie ajunge la 7.585 Euro cu TVA si prima de casare inclusa.

    Chevrolet Aveo 5 usi  de 1.4 l si 101 CP echipat cu aer conditionat, ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, servodirectie, radio-CD cu MP3, volan ajustabil pe inaltime, oglinzi electrice si incalzite costa 7.767 Euro cu TVA si prima de casare incluse.

    Chevrolet Lacetti WTCC cu o echipare deosebit de generoasa si design sportiv este  disponibil cu o reducere de exceptie, intr-un stoc limitat.  Cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, Lacetti 5 usi WTCC echipat standard cu aer conditionat, ABS, radio CD cu MP3, dublu airbag, airbaguri lateral, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, faruri ceata, coloana de directie reglabila pe inaltime, cotiera centrala fata si kit WTCC (praguri laterale, eleron, teava de esapament cromata, extensie bara fata si spate) vine la un pret de 8.910 Euro cu TVA si prima de casare incluse.

    SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel de 2.0 l, 150 CP, 4x4, este disponibil prin leasing cu o reducere de 16%, intr-un stoc limitat, pana la 30 septembrie. Cu o echipare standard foarte bogata: aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD-MP3 si 6 boxe Deluxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi incalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17”, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan la doar 21.186 Euro cu TVA inclus.

    Noul Chevrolet Cruze, un sedan cu stil coupe dinamic, dispune de o echipare standard premium pentru segmentul sau, motorizari pe benzina Euro 5, o platforma de ultima generatie, un design interior elegant inspirat de Corvette. Echipat standard cu aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, ESC+TCS, geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, Radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard la doar 10700 Euro cu TVA si prima de casare incluse.

    Ofertele sunt valabile in anumite termene si conditii, in limita stocului disponibil pana la 30 septembrie 2009.

    Vizualizari: 2098