rss

Chevrolet Lacetti 2010: noi detalii

  1. 25/05/2009
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Chevrolet Cruze, Chevrolet lacetti, Hatchback, Lacetti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce in urma cu cateva zile v-am prezentat primele fotografii-spion cu viitoarea generatie a lui Chevrolet Lacetti, astazi venim cu noi detalii despre noul hatchback care ar trebui sa fie lansat in cursul anului viitor.

    Potrivit primelor informatii pe care le avem la dispozitie, noul Lacetti va avea un aspect complet nou, urmand sa primeasca o parte frontala inspirata de noul Cruze, dar si de Spark, cu noi blocuri optice, grila si spoiler frontal. Modificarile la partea din spate se vor reflecta in stopuri revizuite, care vor fi mai mari, si intr-o noua bara de protectie.

    Cel mai interesant detaliu de design il reprezinta clantele portierelor din spate, care sunt oarecum ascunse in montantul "C", in stilul majoritatii modelelor Alfa Romeo si a noului SEAT Leon. Prin acest artificiu de design, noul Chevrolet Lacetti va avea un aspect de coupe, desi are patru portiere laterale si ofera suficient spatiu interior pentru cinci persoane.

    Gama de motorizari va include propulsoare mai puternice, pornind de la versiunea entry-level 1.4 benzina si terminand cu varful de gama 2.0 TCDi de 140 CP.

    Asa cum v-am mai spus, noul Chevrolet Lacetti va fi comercializat sub diverse denumiri, in functie de piata. In continuare, europenii si nord-americanii vor putea cumpara noul model tot sub numele de Lacetti, in timp ce in Asia hatchback-ul va fi vandut sub numele de Suzuki Reno. De asemenea, vor mai fi folosite si alte nume ca Buick Excelle HRV, Chevrolet Optra si Chevrolet SRV, insa destinatia acestora nu a fost inca anuntata.

    Vizualizari: 2147