rss

Chevrolet prezinta Cruze sedan si hatchback cu facelift

  1. 01/06/2012
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Cruze, facelift
    Vezi toate fotografiile (3)

    Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu faceliftul aplicat si pe variantele sedan si hatchback. Noutatile aduse de operatiunea de restilizare au putut fi observate pe noua versiunea wagon, lansata in martie, la Geneva.

    Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, constructorul auto american a prezentat publicului o noua varianta de caroserie a modelului sau, Cruze. Pe langa noutatea de a fi expus in versiunea break, publicul a putut admira si o serie de modificari stilistice, care au anuntat faceliftul modelului.

    Astfel, desi Chevrolet a fost rezervat in ceea ce priveste repetarea restilizarii si pe restul gamei intr-un timp atat de scurt, iata ca producatorul auto a dezvaluit primele cadre cu restul gamei.

    Aspectul frontal regasit in cazul Cruze Station Wagon se repeta si pe variantele sedan si hatchback, cele doua beneficiind de o grila frontala noua, cu linii orizontale si un spoiler fata revizuit. La nivelul blocurile optice nu au avut loc modificari, lucru valabil si in ceea ce priveste posteriorul.

    Clientii europeni ar putea beneficia de un nou propulsor diesel de 1.7 litri, capabil sa dezvolte 132 de Cai Putere si sa emita doar 119 g/km. Acesta va completa frontul diesel reprezentat de actuala unitate de 2.0 litri şi 160 de Cai Putere.

    In plus, exista sanse ca motorul pe benzina motorul turbo, de 1.4 litri si 140 de cai putere, regasit pe varul Opel Astra, sa figureze si in lista de motorizari Chevrolet Cruze.

    Noua gama Chevrolet Cruze facelift va debuta oficial in septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

    Vizualizari: 2368
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »