rss

Chevrolet Cruze Station Wagon, prima imagine

  1. 29/02/2012
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Cruze, Wagon
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolat a publicat prima imagine oficiala cu noul Cruze Station Wagon, versiune cu facelift ce va fi lansata oficial la Salonul Auto de la Geneva.

    Atractia principala a casei auto la marele eveniment auto va fi Cruze Station Wagon, modelul oferind ocazia publicului de a observa modificarile aduse de operatiunea de restilizare. Printre noutatile estetice se numara grila radiatorului reimprospatata, o noua bara de protectie fata si luminile de zi cu tehnologie LED.

    La momentul debutului, autoturismul va fi disponibil cu noi motorizari pe langa gama actuala: o unitate pe benzina de 1.6 litri si una diesel de 2.0 litri. Ulterior, oferta va fi completata cu un propulsor pe benzina de 1.4 litri si unul diesel de 1.7 litri. Toate motorizarile respecta normele de poluare Euro 5.

    Citeste si Noul Chevrolet Camaro a ajuns la primul client roman

    La bordul noului Cruze vom regasi si dispozitive precum sistemul de deschidere a portierelor fara cheie, camera video pentru mersul cu spatele si ineditul sistem infotainment Chevrolet MyLink.

    De fapt, aceasta inovatie reprezinta una din atractiile standului producatorului auto la Geneva. MyLink permite accesarea tuturor fisierelor de pe orice tip de smartphone (playlist-uri personale, fotografii, agenda, filmulete si alte aplicatii).

    Pe langa noul Cruze Station Wagon, Chevrolet va mai prezenta la Geneva doua noi prototipuri, precum si o serie de tehnologii ce se vor regasi pe viitoarele modele.


    Vizualizari: 1956