rss

Teaser - Chery lanseaza noi indicii despre noul sau SUV

  1. 28/08/2017
  2. Categoria: Chery
    Vezi toate fotografiile (2)

    Chery a lansat schitele de design ale primului model complet nou pentru pietele mondiale, inaintea premierei sale mondiale de la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA) la 12 septembrie 2017.

    Design distinctiv


    Forma distinctiva a SUV-ului compact nou deriva din filozofia de design progresiva "Life in Motion" a lui Chery, dezvoltata de designer-sef, James Hope. Aceasta evolutie a stilului de brand Chery se adreseaza clientilor tineri, urbani, cu gandire in perspectiva, care aleg produse sofisticate si de inalta calitate.

    Multe dintre liniile caracteristice sunt inspirate de natura si incorporeaza caracteristicile "suprafetelor hidrodinamice", care transmit calitatea pura, estetica a apei curgatoare. Pozitia musculara si intentionata ofera o incredere, cu un sentiment de stabilitate asigurat de calea larga si de rotile mari si elegante.
    Stilul progresiv se reflecta si in fata unica a marcii. Dispune de o bara orizontala frontala care are muchii cromate ce incadreaza logo-ul si curg spre extremitatile laterale.

    Expansiunea globala

    Chery intentioneaza sa inceapa vanzarile de autoturisme in Europa in urmatorii ani, condusa de noua linie de modele pentru pietele globale, care se va concentra pe modelele SUV si crossover. Chery evalueaza oportunitatea de vanzari pe pietele cheie, inclusiv canalele de retail si de flota, si planifica noi proiecte de design si cercetare si dezvoltare in Europa care vor accelera planurile brandului de expansiune globala.

    Chery este cel mai de succes exportator de vehicule din China. Acesta a vandut peste 1,2 milioane de unitati in strainatate de cand a fost infiintata in 1997 - mai mult decat orice alt constructor auto chinez - si este, de asemenea, primul producator chinez care a trecut vanzarile totale de peste sase milioane de autovehicule. A detinut statutul de exportator de masini de conducere din China timp de 14 ani consecutivi.

    In 2016, Grupul Chery  a vandut peste 700.000 de unitati, o crestere anuala de 28%. Din acest numar, aproximativ 100.000 de autovehicule au fost exportate - reprezentand aproape 30% din totalul exporturilor de autovehicule chinezesti.

    Vizualizari: 959