rss

Video: Cum arata o masina de 1,7 milioane euro

  1. 27/04/2012
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, galibier, Veyron
    Vezi toate fotografiile (13)

    Bugatti se pregateste de lansarea unei noi bijuterii auto care va costa nici mai mult, nici mai putin de 1,7 milioane euro. Limuzina de lux este anticipata de conceptul Galibier.

    Pentru a umple golul lasat de hypercarul Veyron, casa auto va lansa un sedan exclusivist, prefigurat de prototipul Galibier 16C. Nava amiral a marcii franceze va fi lansata pe piata in anul 2013 si va costa 1,7 milioane euro.

    In acesti bani intra acelasi W16 de 8.0 litri regasit pe Bugatti Veyron, intr-o versiune ceva mai modesta, de 850 Cai Putere. Acesta va fi ajutat de o unitate electrica, cu care formeaza un sistem hibrid plug-in. Bateriile vor asigura o autonomie de 40 kilometri.

    Propulsorul va fi pozitionat in fata, spre deosebire de Veyron, si va fi cuplat la aceeasi transmisie cu dublu-ambreiaj. Printre detaliile exclusiviste care justifica, intr-un fel, pretul de comercializare se numara un ceas de lux Parmigiani Tourbillon, integrat in centrul tabloului de bord, care poate fi detasat pentru a fi purtat la mana.

    La realizarea habitaclului au fost utilizate materiale pretioase precum aurul, lemnul de mahon, tapiterie din piele fina si multe altele.

    Vizualizari: 8665
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »