rss

Versiunea de serie Bugatti Galibier va fi diferita de concept

  1. 27/09/2011
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, galibie, Veyron
    Vezi toate fotografiile (5)

    Modelul de serie Bugatti Galibier va veni cu o serie modificari importante in materie de design comparativ cu prototipul prezentat in 2010. Mai mult decat atat, limuzina va creste in dimensiuni.

    Incurajati de succesul inregistrat de supercarul Veyron, cei de la Bugatti vin cu o noua propunere al carei pret va sari de un milion de euro. Anticipat de conceptul 16C Galibier, sedanul ar putea ajunge pe piata in anul 2010.

    Respectand aceleasi standarde exclusiviste, modelul va fi unul mai practic comparativ cu Veyron. Aflat in a doua faza de proiectare, rezultatul final va fi prezentat conducerii Grupului Volkswagen in lune decembrie, inainte de Sarbatori.

    Spre deosebire de prototip, noul Bugatti Galibier va fi diferit, in special de la stalpul mediam in spate, accesul la locurile din fata va fi imbunatatit, iar pasagerii se vor bucura de mai mult spatiu pentru picioare. Pentru a realiza toate aceste deziderate, sedanul va creste in lungime.

    In ceea ce priveste propulsia, un lucru este sigur: puterea motorului va fi de patru cifre. Viitorul Galibier va fi echipat cu o versiune imbunatatita a propulsorului cu 16 cilindri, regasit pe concept.

    In ciuda pretului de peste un milion de euro, Bugatti spera sa vanda intre 1.000 si 1.500 de exemplare, tocmai datorita caracterului practic oferit clientilor.



    Vizualizari: 2116