rss

Mostenitorul lui Bugatti Veyron ar putea fi hibrid

  1. 28/06/2012
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, Hibrid, Veyron
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bugatti lucreaza in prezent la dezvoltarea unui succesor al hypercarului Veyron. Potrivit oficialilor casei auto, viitorul model va fi mai usor si mai eficient, dezvaluire ce ar putea anunta un Bugatti hibrid.

    Motivati de succesul inregistrat de Veyron, una din versiunile create fiind cel mai rapid model de sosea creat vreodata, cei de la Bugatti iau in calcul lansarea unui mostenitor. Acesta va cantari mai putin si va avea un consum mai mic, anunta Jens Schulenburg, sef al Departamentului de Inginerie.

    Conform AutoExpress, viitorul supercar ar putea avea beneficia de propulsie hibrida, alaturi de  o serie de tehnologii futuriste, atat din punct de vedere mecanic, cat si din punct de vedere structural. In acest sens, Schulenburg a confirmat ca iau in calcul un sistem de propulsie alternativa, inginerii analizand in prezent aceasta posibilitate astfel incat performantele pentru care este cunoscut Veyron sa nu fie afectate.

    Pentru a reduce din greutate, Bugatti ar putea folosi in proportie mare materiale ultra-usoare precum fibra de carbon. Avand in vedere greutataea actuala a lui Veyron, 1.880 kilograme fara pasageri sau bagaje, nu ar trebui sa fie o problema adaugarea bateriilor care sa asigure energie necesara pentru ca motoarele electrice sa garanteze performante remarcabile.

    Vizualizari: 1584
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »