rss

Cum arata un supercar de 1.9 milioane de euro

  1. 23/10/2012
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, Grand Sport, Veyron
    Vezi toate fotografiile (3)

    Cel mai puternic si mai rapid cabriolet din lume, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, si-a facut debutul la Salonul Auto de la Sao Paolo intr-o editie cu totul si cu totul speciala. Denumita Rafale, exotica decapotabila costa nu mai putin de 1.9 milioane de euro. Doritori?

    Pana la lansarea viitorului sedan de lux anuntat de conceptul 16C Galibier, Bugatti si-a facut datoria si s-a prezentat la Salonul Auto de la Sao Paolo cu o noua editie a celebrului Veyron Grand Sport Vitesse.

    Editia speciala poarta denumirea Rafale si se prezinta in acelasi format super-exclusivist. Caroseria este vopsita in doua culori, Gris Rafale (de unde provine si numele) si o nuanta de albastru care imbraca elementele realizate din fibra de carbon.

    Contrastul dintre cele doua culori se repeta si la interior, nuanta speciala de albastru regasindu-se la nivelul tapiteriei, a plansei de bord din fibra de carbon. Griul "Rafale" este prezent la nivelul cusatorilor scaunelor.

    Supercarul este animat de acelasi motor V16 care dezvolta 1200 Cai Putere si un cuplu maxim de 1500 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj care transmite puterea catre ambele axe. 

    Beneficiind de aceste impresionante specificatii, noul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Rafale sprinteaza de la 0 la 100 km/h in numai 2,6 secunde si atinge o viteza de top de 410 km/h. Noua editie speciala pregatita de excentricii de la Bugatti costa cu 210.000 de euro in plus fata de pretul de baza al modelului pe care se bazeaza. Mai exact, este vorba despre fabuloasa suma de 1.9 milioane de euro.

    Vizualizari: 5345
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »