rss

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, cel mai rapid roadster din lume

  1. 23/02/2012
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, Roadster, super sport, Veyron
    Vezi toate fotografiile (2)

    Bugatti va aduce la Salonul Auto de la Geneva cel mai rapid roadster din lume, noul Veyron Grand Sport Vitesse. Bolidul ascunde un motor de 1.200 Cai Putere.

    Cunoscut deja pentru lansarea celei mai rapide masini de serie din lume, Bugatti planuieste sa uimeasca din nou audienta cu noul Veyron Grand Sport Vitesse, un mix intre roadsterul Grand Sport si versiunea Super Sport.

    Supercarul este pus in miscare de acelasi propulsor W16 regasit pe Veyron Super Sport, care produce nu mai putin de 1.200 Cai Putere si un cuplu motor maxim de 1.500 Nm. Pentru a ajunge la aceste performante, inginerii Bugatti au utilizat patru turbocompresoare de mare capacitate si intercoolere mai mari. Pentru a face fata aportului de putere, a fost modificat sasiul.

    Citeste si Bugatti Veyron Grand Sport Middle East, trei versiuni pentru Orientul Mijlociu

    Astfel, noul Veyron Grand Sport Vitesse devine cel mai rapid roadster produs vreodata, dupa ce Veyron Super Sport a obtinut deja recordul de cel mai rapid autovehicule de serie, cu o viteza maxima de 431 km/h.

    Constructorul auto de lux va lansa noua propunere la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in perioada 8-18 martie, moment in care vom afla mai multe detalii despre performantele decapotabilei.

    Vizualizari: 4392