rss

Videoclip "check my machine": Noul BMW Seria 1

  1. 09/08/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Seria 1, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a promova cum se poate mai bine noul BMW Seria 1, constructorul auto a pregatit un clip inedit, a carui linie melodica a fost realizata integral de sunetele produse de automobil. Noul BMW Seria 1 este protagonistul, iar uzina BMW de la Regensburg este scena desfasurarii.

    "Procesul producerii unui automobil este unul foarte atractiv, care a fost filmat de nenumarate ori. In calitatea sa de companie inovatoare, BMW Group vrea sa arate ca fabricarea unui automobil poate fi prezentata intr-un mod cu totul diferit - fara ca latura autentica a proceselor sa fie pierduta in vreun fel", a declarat Bill McAndrews, director al strategiei de comunicare, Corporate Communications, in cadrul BMW Group.

    "check my machine" este un proiect de film care a fost creat in urma unei colaborari stranse intre departamentul Electronic Media din cadrul BMW Group si artistii din München Jonas Imbery (Gomma Records) si Mirko Borsche (Bureau mirko borsche). Brainstormclub si Eyetrip au fost responsabile pentru productie.

    Coloana sonora, compusa de Jonas Imbery, poate fi utilizata si in cele mai populare cluburi de pe mapamond. In Romania videoclipul a fost difuzat pentru prima data duminica, 7 august, in cadrul emisiunii Club Zone de pe postul Music Channel. Emisiunea va difuzata in reluare joi, 11 august, de la ora 00:00 am.

    Vizualizari: 2777