rss

Video: Viata la volanul supercarului BMW i8 Concept Spyder

  1. 10/04/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, i8, i8 spyder
    Vezi toate fotografiile (10)

    BMW a publicat un nou video care prezinta o zi normala din viata unor posesori de i8 Concept Spyder. Lucrurile se vad brusc altfel la volanul unui asemenea bolid.

    Bavarezii vor prezenta oficial prototipul la sfarsitul acestei luni, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing. Noul i8 Concept Spyder este pus miscare de un sistem de propulsie hibrid care dezvolta un total de 354 Cai Putere.

    Unitatea electrica produce 131 Cai Putere si angreneaza puntea fata, iar cel traditional este capabil sa ofere 223 Cai Putere. Astfek echipat, spyderul sprinteaza de la 0 la 100 km/h in numai 5 secunde si atinge o viteza maxima (limitata electronic) de 250 km/h. Toate aceste performante sunt posibile in ciuda unui consum mediul inregistrat de doar 3 litri/100 km.

    BMW 8 Concept Spyder poate rula pana la 30 de kilometri numai cu ajutorul unitatii electrice. Prototipul ofera trei moduri de rulare: Eco, Pro si Sport. Arhitectura modulara LifeDrive integreaza caroseria realizata din fibra de carbon si tunelul central, care "gazduieste" bateriile.

    Masa totala a autovehicululuieste de 1.630 kilograme, cu o distributie a greutatii de 50:50. Conceptul ar putea fi oferit in versiunea de serie in maxim trei ani.

    Vizualizari: 2099