rss

Următorul punct de reper: BMW M6 GT3 a debutat la uzina BMW din Dingolfing

  1. 06/02/2015
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Bmw m6
    Vezi toate fotografiile (2)

    "Acestea este un moment important pentru toţi cei care au lucrat la intensitate maximă şi cu multă pasiune la dezvoltarea BMW M6 GT3 în ultimele luni", a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. "Acest automobil încorporează toată experienţa pe care am acumulat-o în ultimii ani în cursele de anduranţă şi pentru modele GT. Activitatea de dezvoltare este conform planului  şi suntem încrezători că, la apariţia pe circuite în 2016, vom avea un pachet care va fi competitiv de la început. Mai avem încă mult de lucru, dar vreau să profit de această oportunitate pentru a le mulţumi tuturor celor care au fost implicaţi în acest proiect fantastic."

    Müller a fost încântat de evoluţia sa la Dingolfing: "Este un moment fantastic când intri în garaj şi vezi acest automobil absolut superb. Sunt foarte mândru că am avut ocazia să rulez primii kilometri cu el. Prima apariţie este doar un test iniţial de performanţă, dar, per total, totul a decurs foarte bine şi nu am avut probleme. Motorul m-a impresionat cel mai mult. Este puternic şi are un cuplu bun, ceea ce este important pentru un automobil ca acesta. Sunt încrezător că BMW Motorsport va oferi clienţilor săi o maşină de curse fantastică sub forma BMW M6 GT3."

    Procesul de dezvoltare a BMW M6 GT3 decurge conform planului. Modelul este propulsat de un motor de serie V8 de 4,4 litri, tehnologie M TwinPower Turbo, care a fost supus unei serii de modificări pentru a fi utilizat pe circuite. Are lubrifiere cu carter uscat şi generează peste 500 CP, cu o masă totală a maşinii de mai puţin de 1.300 de kilograme. Alte dotări ale BMW M6 GT3 sunt conceptul de propulsie transaxle, transmisia secvenţială cu şase trepte şi electronica de putere specifică motorsportului. Proprietăţile aerodinamice ale şasiului au fost optimizate în tunelul aerodinamic BMW.

    BMW M6 Coupé oferă baza ideală pe care inginerii BMW Motorsport au lucrat cu meticulozitate pentru ca BMW M6 GT3 să poată fi utilizat în motorsport. Prioritatea a fost asigurarea celui mai înalt grad de securitate pentru piloți. Pentru ca piloții BMW M6 GT3 să beneficieze de protecția maximă posibilă, BMW Motorsport a dezvoltat și a produs propria celulă de securitate conform standardelor FIA, care respectă cele mai noi norme de siguranță. De asemenea, inginerii au pus accentul pe eficiență, ușurința în întreținere și fiabilitate,  calități foarte importante în cursele clasice de 24 de ore.

    Oricine este interesat în achiziționarea unui BMW M6 GT3 poate trimite un e-mail la M6GT3@bmw-motorsport.com. Pe baza cererii, persoana va fi înregistrată şi va afla orice ştire nouă despre model.

    Vizualizari: 1952
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »