rss

Teaser - BMW i8 Roadster este gata de lansare

  1. 03/07/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: i8 Roadster
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW i se apropie de lansarea celui de-al treilea model din gama electricelor. In 2018, BMW i8 Roadster va deschide usile spre o lume nou, conducerea unui roadster decapotabil - aproape fara nici un sunet si cu emisii zero, gratie propulsorului electric

    BMW i


    BMW i este o marca a BMW Group si se remarca prin serviciile de mobilitate conectata, conceptele vizionare de automobile si o noua intelegere a conceptului premium, care sunt puternic definite prin dezvoltare durabila. BMW i este prezent in 54 de tari prin modelele BMW i3 (automobil electric pentru zonele urbane), BMW i8 (automobil sport hybrid plug-in) si BMW iPerformance (toate automobilele BMW hybrid plug-in).

    BMW i deschide noi grupuri-tinta pentru companie si serveste drept incubator pentru inovatii. Tehnologiile care au debutat cu succes in automobilele BMW i sunt transferat si la alte modele de ale marcii principale BMW.

    BMW i este asociat si cu alte domenii de activitate precum DriveNow (car-sharing), ReachNow (car-sharing 2.0), ChargeNow (acces usor la cea mai mare retea de puncte de incarcare din lume), ParkNow (gasirea, rezervarea si plata facila a locurilor de parcare), fondul de investitii BMW i Ventures (investitii in companii start-up cu accent pe mobilitate urbana), BMW Energy (servicii de optimizare a energiei) si Centrul de Competenta pentru Mobilitate Urbana BMW i (consultanta pentru orase).

    Vizualizari: 1327
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »