rss

Oficial: BMW X4 va fi produs

  1. 22/09/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, X3, X4
    Vezi toate fotografiile (1)

    Succesul inregistrat cu X6 i-a impins pe bavarezi sa ia in calcul lansarea unui frate mai mic. Si daca in ultima perioada s-au vehiculat numai zvonuri, acum a devenit oficial: noul X4 va fi lansat!

    Intrand in segmentul SUV-urilor/crossoverelor cu aspect coupe, BMW X4 se va pozitiona intre X3 si X6, a declarat Norbert Reithofer, omul numarul unu al companiei. Gama de motorizari va fi formata din aceleasi unitati regasite si pe X3, cu puteri cuprinse intre 184 CP si 306 CP.

    Noul model va utiliza platforma lui X3 si va fi echipat cu tractiune integrala xDrive, sistem Start & Stop, head-up display si control vocal.

    Din punct de vedere estetic, noul X4 va fi influentat de X3, cel putin in ceea ce priveste partea frontala, iar aspectul "coupe" va fi imprumutat de la X6.

    Potrivit unor speculatii anterioare, SUV-ul va masura 4,65 metri in lungime. Nici o versiune de inalta performanta M nu este exclusa.

    Desi nu a fost dezvaluit momentul lansarii pe piata, este de asteptat ca noul autoturism sa ajunga in showroomuri in anul 2014. Acesta va deveni concurentul direct al noului Porsche Cajun.


    Vizualizari: 3673