rss

Noul BMW Seria 3, primele imagini spion

  1. 16/08/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Seria 3
    Vezi toate fotografiile (3)

    Cu putin timp inainte de Salonul Auto de la Frankfurt, au aparut pe Internet primele poze spion cu noua generatie a popularului BMW Seria 3. Modelul a fost imortalizat in timpul unei sesiuni foto in Spania.

    Gratie unui membru al forumului F30post.com, surpriza bavarezilor a fost deconspirata la numai o luna distanta de marele eveniment din septembrie. Imaginile tradeaza un design similar cu cel regasit pe fratele mai mare, BMW Seria 5.

    Desi nu au fost publicate informatii oficiale, se pot vedea cu ochiul liber LED-urile amplasate pentru prima data in oglinzile laterale, in urma ultimelor rglementari europene privind siguranta rutiera.

    Nasul masinii ramane coborat, deci mai dinamic, reusind astfel sa fenteze reglementarile legate de siguranta pietonilor, fara a-i pune in pericol. Noul BMW Seria 3 2012 beneficiaza de un eleron mic, iar stopurile sunt in forma de L.

    Detaliile oficiale privind gama de motorizari si performantele mecanice lipsesc, insa, pe masura ce timpul pana la Salonul de la Frankfurt se scurge, este de asteptat ca producatorul auto sa dezvaluie noutatile pregatite pentru bestsellerul Seria 3.

    Vizualizari: 4652