rss

Importatorul BMW ofera peste 3.000 de masini rulate direct din Germania

  1. 17/06/2011
  2. Tags: BMW, rulate, second hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW Group pune la dispozitia doritorilor o gama larga de autovehicule rulate incepand cu 15 iunie. Divizia BMW Premium Selection cuprinde peste 3.000 de automobile BMW, cu o vechime  cuprinsa intre 6 luni si 5 ani, care fie fac parte din parcul local, fie sunt automobile de companie apartinand BMW AG Germania.

    Unic pentru piata din Romania, se ofera cea mai mare perioada de garantie completa pentru automobile rulate, si anume 24 luni. Aceasta este completata de lucrari de mentenanta gratuite pentru primele 12 luni sau 10.000 km si de serviciul de asistenta rutiera gratuita non-stop.

    Asemenea automobilelor noi, masinile din oferta BMW Premium Selection beneficiaza optional de pachetele Service Inclusive. Versiunea de baza acopera operatiile esentiale pentru revizii (manopera si consumabile) pentru primii 5 ani sau 100 000 km si este transmisibil in cazul in care automobilul isi schimba proprietarul.

    Pachetul BMW Basic Service Inclusive poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service+Repair Inclusive si/sau pentru 6 ani sau 120000 km. Acest pachet acopera pretul operatiunilor de service atat in tara, cat si in strainatate.

    Automobilele BMW la mana a doua beneficiaza de o verificare completa a tuturor componentelor, de la motor si trenul de rulare, la cele mai mici detalii, precum operarea torpedoului. Divizia de masini rulate vine cu oferte de buy-back si trade-in, precum si o oferta de leasing speciala prin BMW Financial Services cu perioada de finantare de pana la cinci ani.

    Pentru automobilele importate din Germania, pretul afisat pe site include costurile de transport si livrare, nu include taxa pentru prima inmatriculare.

    Vizualizari: 6383
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »