rss

Hyundai, BMW si Ford - cele mai bune concept cars din 2013

 1. 02/08/2013
 2. Categoria: BMW
 3. Tags: BMW, Concept car, Ford, Hyundai
  Vezi toate fotografiile (14)

  Douazeci si trei de masini au concurat pentru premiile Concept Car-ul Anului din America de Nord.

  Aflat la cea de-a XII-a editie, concursul promoveaza masinile ce ofera solutii ingenioase pentru design-ul auto de serie, dar si propuneri de motoare prototip, sisteme de asistenta inteligente si imbunatatiri ale tehnologiilor auto actuale.

  Castigatorul detasat a fost Hyundai cu al sau concept  Hyundai HCD-14 Genesis  prezentat la Salonul Auto din Detroit. Cu un design ce va fi promovat de linia de lux Hyundai 2014, aceasta masina s-a remarcat prin insertiile din fibra de carbon si linia de coupe data de plafonul curbat. Sigla Genesis imprimata pe stopuri, un sistem ce detecteaza privirea soferului pentru a preactiva diverse functii ale centrului de divertisment , cutia automata in 8 trepte  si motorul V8 imbunatatit au fost alte argumente pentru a se clasa pe primul loc.  Masina a castigat premiul pentru Concept Car-ul Anului si premiul intai la categoria sa.

  BMW a reusit sa se impuna cu al sau i8 Spyder Concept, prezentat la Salonul Auto din Beijing.  Masina hibrid a fost admirata pentru trenul de rulare electric, designul avangardist, motorul dezvoltat de BMW si sistemul inteligent de interconectare a motoarelor.

  Conceptul i8 Spyder, echipat cu tehnologia eDrive, stabileste un standard pentru toata gama de masini ce sustin mediul inconjurator, oferind mai multa autonomie si emisii de CO2 minime.

  Cu 9 victorii la activ, Ford s-a remarcat anul acesta cu un concept de camioneta. Ford Atlas a atras atentia juriului la categoria autoutiliare prin design-ul bine gandit, sistemele de economisire a carburantului, dotarile de asistenta in timpul condusului si tehnologia practica, specifica brandului Ford.

  Concursul Concept Car-ul Anului din America de Nord se afla la cea de-a XII-a editie, avand un juriu format din specialisti din industria auto si jurnalisti.
  Vizualizari: 4951
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

  Toate anunturile »