rss

Gama de modele BMW primeste noi tehnologii

  1. 02/09/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: EfficientDynamics, BMW, M3, X1
    Vezi toate fotografiile (7)

    Incepand cu septembrie 2011 gama de modele BMW beneficiaza de un pachet amplu de noi tehnologii. Dintre acestea se remarca noile motorizari cu tehnologie TwinPower Turbo, sisteme noi BMW EfficientDynamics, precum si noi aplicatii BMW ConnectedDrive.

    BMW revine la motoarele pe benzina de patru cilindri turbo dupa mai bine de 40 de ani. Alaturi de mai multe versiuni de motorizari de patru cilindri de 1,6 si 2,0 litri benzina, BMW a revizuit si gama de motorizari diesel de patru si sase cilindri. Astfel, gama de motorizari include acum o versiune de 2 litri si 218 CP si una de 3 litri si 313 CP.

    In total, incluzand si cele doua motorizari de 1,6 litri benzina care debuteaza pe Seria 1, din luna septembrie vor fi introduse nu mai putin de 7 motorizari noi pe un spectru larg de modele, de la BMW Z4, pana la BMW Seria 5, de la BMW X1, pana la BMW Seria 6.

    Din luna septembrie debuteaza inca doua modele noi ultra-eficiente: BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition si BMW 520d EfficientDynamics Edition. Ambele versiuni beneficiaza de cele mai extinse tehnologii BMW EfficientDynamics, precum recuperarea energiei de franare, sistemul Auto Start-Stop sau TwinPower Turbo.

    BMW X1 EfficientDynamics Edition vine, de asemenea, cu o tehnologie noua pentru izolarea fonica a motorului care din septembrie 2011 va fi preluata pe toate motorizarile diesel noi.

    In plus, bavarezii ofera si mai multe posibilitati de personalizare. Culorile Culorile Fronzen Grey Metallic si Frozen regasite pe editiile limitate BMW M3 sunt disponibile acum pentru BMW Seria 5 Sedan si GranTurismo, BMW Seria 6 Coupe si Cabriolet si BMW Seria 7 sub forma unor optiuni BMW Individual. Alaturi de acestea mai este oferita si Brilliant White Metallic.

    Vizualizari: 3077