rss

BMW X2 va fi un crossover coupe

  1. 27/10/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, X1, X2
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW lucreaza asiduu la dezvoltarea de noi modele care sa satisfaca apetitul clientilor pentru SUV-urile "de oras. Pe lista figureaza viitorul X2. Modelul va fi varianta sportiva a autoturismului X1 si va avea trei usi.

    Bavarezii pregatesc un nou off-roader premium de mici dimensiuni, care va fi lansat pe piata in anul 2016. Actualul X1 va fi supus unui restyling in anul 2013, iar peste doi ani BMW va introduce noua generatie a modelului. La un an distanta, constructorul german va prezenta publicului SUV-ul coupe X2.

    Viitoarele BMW X1 si X2 vor fi derivate dintr-o platforma MINI, cu tractiune fata sau integrala, in functie de versiune. X2 va fi propusa numai in varianta cu trei usi si va gazdui patru persoane. Locurile din spate vor fi distantate.

    Conform AutoBild, viitoarea generatie X1 este cunoscuta pe plan intern sub numele de cod F48, in timp ce X2 este denumit F47. Gama de motorizari va fi compusa din noile propulsoare turbo in patru cilindri pe benzina si diesel. Nu este exclusa o versiune hibrida care sa utilizeze viitoarele unitati in trei cilindri.

    Momentan nu au fost furnizate informatii oficiale.

    Vizualizari: 3731