rss

BMW Seria 6 Coupe, disponibil in Romania incepand de la 64.800 Euro fara TVA

  1. 04/08/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Coupe, Seria 6
    Vezi toate fotografiile (11)

    Noul BMW Seria 6 Coupe va fi lansat pe piata din Romania la data de 15 octombrie, la un pret de pornire de 64.800 Euro (fara TVA) pentru 640i, in timp ce versiunea diesel 640d este disponibila de la 66.650 Euro (fara TVA). Pentru prima data, modelul beneficiaza de tractiune integrala xDrive.

    Versiunea  BMW 650i Coupe este echipata cu unitatea V8, care produce 300 kW/407 CP. Motorul pe benzina cu sase cilindri dispusi in linie care echipeaza BMW 640i Coupé dezvolta 235 kW/320 CP. De cealalta parte, BMW 640d Coupe este propulsat de noul motor diesel, cu sase cilindri dispusi in linie, care furnizeaza 230 kW/313 CP.

    Toate aceste motoare sunt combinate, in echiparea standard, cu transmisia automata Sport cu opt trepte. Tot standard este oferita o gama larga de tehnologii BMW EfficientDynamics, inclusiv functia Auto Start-Stop si modul ECO PRO mode (la BMW 640i Coupé si BMW 640d Coupé). Pentru prima data la BMW Seria 6 este disponibil cu tractiunea integrala BMW xDrive, cu BMW 650i primul model din gama disponibil cu acest sistem.

    Tot in echiparea standard intra servodirectia electrica EPS, precum si Driving Experience Control, pentru setarea individuala a automobilului.

    Lista de optionale este lunga si include directia integrala (Integral Active Steering), Dynamic Damper Control (controlul dinamic al amortizoarelor), sistemul Dynamic Drive (controlul dinamic al ruliului cu un set de bare stabilizatoare fata si spate), farurile adaptive cu LED si sistemul de sonorizare Bang & Olufsen high-end surround.

    Versiunea standard a scaunelor fata este cu reglare electrica a scaunului pe inaltime si in adancime, precum si pentru unghiul spatarului, pentru tetiera si functia de memorie. Optional sunt disponibile scaune sport, scaune de confort si ventilarea activa a scaunelor. Ca varianta la tapiteria standard cu piele Dakota este oferita pielea exclusiva Nappa.

    Toate variantele de scaune includ tetiere activate in caz de accident. Alte echipamente standard pentru siguranta sunt airbaguri frontale, airbaguri laterale integrate in cadrul scaunelor, airbaguri cortina laterale pentru ambele randuri de scaune, centuri cu trei puncte de prindere, limitator de forta si pretensionare la centurile pentru locurile din fata, precum si sistemul ISOFIX pentru scaunele de copii la locurile din spate.



    Vizualizari: 2685