rss

BMW Select, un instrument de finantare cu o rata redusa la jumatate

  1. 30/11/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, leasing auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW lanseaza de la 1 decembrie un nou mecanism de leasing auto, cu o rata redusa la jumatate, incepand de la 199 Euro.

    BMW Select este cel mai nou serviciu oferit de BMW Financial Services, care vine cu o rata redusa cu pâna la 50% si oportunitatea achizitiei unui nou automobil la finalul perioadei de finantare.

    BMW Select este un produs de leasing financiar care ofera oportunitatea de a achizitiona un automobil BMW pentru o rata cu aproximativ 50% mai mica decat o solutie de finantare obisnuita, in conditiile unei perioade de finantare de 3 ani si al unui  avans de minim 20%.  

    In plus, pe toata durata contractului, clientul beneficiaza de extinderea perioadei de garantie si „Gap Insurance” (o formula de asigurare care acopera, in caz de dauna totala, diferenta între pretul initial si valoarea asigurata de polita CASCO).

    De exemplu, noul BMW Seria 1 116i poate fi achizitionat cu o rata lunara de 199 Euro (fara TVA si asigurare CASCO), pentru un avans 35%.

    Rata este obtinuta printr-o valoare reziduala de pana la 45%. In premiera in Romania, la finalul perioadei de finantare, clientul poate opta pentru schimbarea automobilului finantat cu unul nou prin predarea celui utilizat (ceea ce presupune închiderea contractului de leasing initial) si semnarea unui nou contract de finantare.

    Vizualizari: 2493
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »