rss

BMW Romania lanseaza un nou configurator online

  1. 16/10/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Seria 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW Romania a lansat noul configurator de masini noi pe site bmw.ro. Sistemul a fost imbunatatit si include vizualizarea 3D a exteriorului si a interiorului, precum si o serie de functionalitati pentru BMW Lines.

    Noul configurator a suferit un update in urma caruia sistemul poate fi utiliat mai rapid si mai usor. Totodata, conceptul BMW Lines, lansat odata cu BMW Seria 1 in toamna anului trecut, este mai facil de inteles.

    Aceste optiuni ofera utilizatorului posibilitatea de a alege intre pachete de design care au impact important asupra aspectului automobilului. De la forma grilei radiatorului pana la culoarea iluminarii de interior, o serie extinsa de elemente sunt modificate in functie de linia aleasa.

    Pentru ca userul sa poata avea o imagine cat mai reala si completa a autovehiculului creat, configuratorul dispune de functia de vizualizare 3D cu perspectiva 360 de grade, atat la nivelul exteriorului cat si al interiorului. Alaturi de gama de culori, jante si tapiterii, acesta reflecta si modificari de detaliu, asa cum este display-ul de diagonala mai mare pentru un automobil echipat cu sistem de navigatie.

    Pe langa optiunea de a localiza cel mai apropiat dealer BMW sau posibilitatea de programare la un test drive cu modelul dorit, noul configurator auto dispune si de optiunea salvarii datelor introduse de catre utilizator.

    Vizualizari: 2878
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »