rss

BMW Romania lanseaza propriul program Rabla: bonus de pana la 2.000 de euro in schimbul unui diesel Euro 4 sau mai vechi

  1. 01/09/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: bmw romania, bonus bmw romania, program rabla, program rabla bmw, reducere bmw romania
    Vezi toate fotografiile (4)

    Constructorul bavarez de automobile extinde programul Rabla propriu, inclusiv in Romania. Acesta a debutat in urma cu ceva timp in Germania, imediat dupa ce mai multe brand-uri auto germane au fost acuzate ca vand masini care incalca normele actuale de poluare.

    Conditiile raman identice, astfel ca BMW ofera un bonus de pana la 2.000 de euro romanilor care renunta la o masina cu motor diesel Euro 4 sau mai vechi, in favoarea uneia noi. Aceasta trebuie sa aiba propulsie plug-in hybrid sau sa beneficieze de un motor termic care emite cel mult 130 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

    Valoarea exacta a reducerii depinde de tipul de masina achizitionata, dar si de starea tehnica a masinii pe care o predai.

    Oferta include modele precum Seria 1, Seria 2 Coupe, Cabrio sau Active Tourer, Seria 3 Sedan, Touring sau Gran Turismo, Seria 4 Coupe si Cabrio, Seria 5 Sedan sau Touring, Seria 7, X1, X4, X5, dar si modele Mini in 3 sau 5 usi, Cabrio, sau versiunile Clubman si Countryman.

    In paralel, brand-ul din Munchen s-a alaturat japonezilor de la Nissan si furnizorului de electricitate E.On, in cadrul proiectului NEXT-E. Cele trei entitati vor dezvolta o retea de statii de incarcare pentru masinile electrice in Europa de Est. La noi in tara vor fi amplasate 40 de statii de incarcare rapida de 50 kW.

    Vizualizari: 2406
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »