rss

BMW prezinta noul Seria 4 Cabriolet

 1. 16/10/2013
 2. Categoria: BMW
 3. Tags: BMW, Cabrio, seria 4
  Vezi toate fotografiile (10)

  BMW a publicat imagini si informatii oficiale cu noul Seria 4 Cabriolet, care se diferentiaza de modelele BMW Seria 3 printr-o serie de particularitati tehnice. Sportiva bavarezilor va fi disponibila cu doua motoare pe benzina si unul diesel disponibile, inca de la lansare.

  Comparativ cu BMW Seria 3 Cabriolet, noul BMW Seria 4 Cabriolet a crescut in latime, ecartament si ampatament. Particularitatile de design din partea frontala - precum grila radiatorului, farurile circulare duble si priza larga de aer din eleronul fata - dovedesc legatura pe care acest cabriolet o are cu BMW Seria 3.

  Forta dinamica a BMW Seria 4 Cabriolet este exprimata si de elemente noi precum asa-numitele Air Breathers, pozitionate in spatele pasajelor rotilor fata. impreuna cu Air Curtains, aceste elemente reduc turbulentele si rezistenta aerodinamica asupra rotilor fata.

  Retractabil, hard topul din trei elemente de la BMW Seria 4 Cabriolet se distinge prin izolarea fonica avansata, cu plafon cu functie de "absorbire a zgomotului". Interiorul acoperisului este complet tapitat si dispune de lumini de interior.

  Pe langa modelul standard sunt disponibile trei linii speciale de echipare si un pachet M Sport. Versiunile Sport Line, Modern Line si Luxury Line pot fi alese pentru personalizarea noului cabriolet cu detalii speciale de interior si exterior. Materialele de calitate si fabricarea cu meticulozitate subliniaza ambianta premium a BMW Seria 4 Cabriolet.

  Tehnologia sofisticata a sasiului, servodirectia electrica care este libera de influentele de cuplu, distributia echilibrata 50:50, programul de ajustare in tunelul aerodinamic si conceptul constructiei ultrausoare le-au permis sa realizeze un automobil veritabil. Aspectul sportiv al cabrioletului este evident in ampatamentul mai lung, ecartamentul mai lat si suspensia standard mai joasa in comparatie cu modelul anterior. Alaturi de multi alti factori, centrul de greutate foarte jos contribuie si el la performantele si manevrabilitatea remarcabile ale noului BMW Seria 4 Cabriolet.

  La lansare, BMW Seria 4 Cabriolet poate fi comandat cu unul dintre cele doua motoare pe benzina, unul cu sase cilindri dispusi in linie (BMW 435i Cabriolet) si unul cu patru cilindri (BMW 428i Cabriolet), dar si un propulsor diesel cu patru cilindri (BMW 420d Cabriolet). Aceste motoare acopera un interval de performanta cuprins intre 135 kW/184 CP si 225 kW/306 CP si dispun de cea mai noua tehnologie BMW TwinPower Turbo.

  Standard, puterea motoarelor este transferata catre puntea spate prin intermediul transmisiei manuale cu sase trepte. De asemenea, BMW ofera, pentru toate variantele de motorizare, si o cutie de viteze automata Sport cu opt rapoarte. Ambele versiuni de transmisie sunt echipate standard cu functia Auto Start Stop.

  Printre cele mai importante sisteme de infotainment, siguranta si confort din gama BMW ConnectedDrive se numara noua generatie a sistemului de navigatie Professional, BMW Head-Up Display integral color, Driving Assistant Plus (avertizeaza conducatorul de posibila coliziune cu un pieton), sistemul inteligent LED High Beam Assistant (asistare a fazei lungi), Active Protection cu Attentiveness Assistant si cea mai noua dezvoltare a tempomatului activ cu functie Stop & Go.

  Vizualizari: 6023