rss

BMW Police: Seria 5 si X3, in actiune

  1. 27/08/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Seria 5, X3
    Vezi toate fotografiile (3)

    BMW a pregatit pentru expozitia anuala din Leipzig, organizata pentru departamentele de politie, versiuni dedicate ale modelelor Seria 5 Touring si X3. "Armele" bavarezilor impotriva criminalitatii arata foarte bine.

    BMW va aduce la Salonul International de Echipamente pentru Politie (GPEC), care are se desfasoara in fiecare in orasul german Leipzig, o noua gama de vehicule concepute de bavarezi pentru politie si VIP-uri. La standul marcii auto se va regasi o gama generoasa de solutii destinate patrulei si actiunii, printre care cinci masini si patru motociclete echipate pentru interventii speciale.

    La capitolul autoturisme, BMW va aduce Seria 5 Touring, X3, Seria 7 High Security, X5 Security, dar si conceptul electric i3, potrivit, spun bavarezii, pentru patrula in aeroporturi si alte zone similare. Reprezentantii Ministerelor de Interne interesati de solutiile germanilor vor mai putea admira motocicletele R1200RT, G650GS, F800ST si K1600GT.

    Modelele proiectate pentru intervenitiile politiei includ, pe langa dotarile regasite in cazul unui vehicul destinat publicului larg, un pachet de echipamente speciale: sirene si girofare ce se pot controla prin sistemul iDrive si lumini cu tehnologie LED.

    Casa auto nu a dezvaluit preturile de achizitie, insa acestea vor fi destul de piperate avand in vedere ca un BMW X3 standard poate fi cumparat la un tarif de pornire de aproximativ 40.000 de euro.

    In ceea ce priveste politia din Romania, este foarte putin probabil sa vedem ceva actiune la volanul unor astfel de exemplare.

    Vizualizari: 6549