rss

BMW M3 Frozen Black: stoc epuizat in doar 22 de minute

  1. 20/06/2011
  2. Tags: BMW, edtiei limitata, M3
    Vezi toate fotografiile (5)

    Doar 22 de minute au fost necesare pentru impatimitii marcii BMW pentru a epuiza intreg stocul de 20 de unitati al editiei limitate M3 Frozen Black, destinat pietii americane.

    Pentru a intra in posesia unui exemplar, cei 20 de musterii au achitat fiecare aproximativ 80.000 de dolari, cu 20.000 de dolari mai mult decat versiunea standard BMW M3 Coupe.

    M3 Frozen Black se distinge in primul rand prin nuanta negru mat a caroseriei. Vopseaua a fost utilizata si pentru a colora grila si jantele din aliaj de 19 inch incluse in pachetul Competition, care este oferit in standard pentru aceasta editie.

    In pret intra si transmisia DCT cu dublu ambreiaj, sistemul de suspensie sport, tapiteria de piele Novillo de culoare neagra cu cusaturi rosii, etrierele vopsite in rosu, precum si accentele din fibra de carbon de la interior.

    Sup capota respira acelasi motor de 4,0 litri, care produce tot 420 CP.

    Aceasta performanta nu este prima de gen, editia limitata a lui M3, Frozen Grey, comercializandu-se in doar 12 minute. Bagam de seama ca divizia de marketing a bavarezilor isi face treaba de minune.

    Vizualizari: 2577