rss

BMW lanseaza pe Facebook jocul xDrive Challenge

  1. 23/11/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, facebook, Xdrive
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW a lansat pe pagina de Facebook jocul online multiplayer xDrive Challenge 3D. Aceasta miscare reprezinta un nou pas in comunicarea pe social media, care vine dupa o serie de proiecte precum BMW Seria 1 Community sau lansarea on-line a noului MINI Roadster.

    BMW xDrive Challenge poate fi accesat din pagina oficiala de Facebook BMW a tuturor tarilor din Europa Centrala si de Est, iar participantii vor putea testa patru automobile BMW si se vor putea intrece in diverse competitii pentru premii reale.

    In acelasi timp, utilizatorii vor acumula puncte de experienta si „BMW Credits” cu care vor putea repara si alimenta masina, cumpara noi automobile sau se vor putea înscrie în diverse competitii.

    Aplicatia este dezvoltata special pentru Facebook si ofera grafica 3D de rezolutie superioara si înalta calitate, folosind 3D Unity Plug-in. Nivelul de realism este ridicat, spatiul virtual fiind o copie 1:1 a retelei de drumuri din zona Eiger, din Alpii Elvetieni.

    Concurentii vor putea accesa trei moduri de joc: Test Drive (permite explorarea Alpilor Elvetieni), Friend Challenge (pana la 4 prieteni se pot intrece online pentru a castiga BMW Credits) si Championship.

    BMW xDrive este sistemul de tractiune integrala al marcii. Acesta permite o distributie variabila, dinamica a cuplului de pana la 100% între cele doua punti. In Romania, aproximativ 70% dintre modelele comercializate sunt echipate cu BMW xDrive.

    Vizualizari: 2539