rss

BMW la Frankfurt: concepte dramatice, sportivitate si eficienta

  1. 05/09/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, i3, i8, M5, Seria 1
    Vezi toate fotografiile (13)

    BMW isi va puncta prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt printr-o serie de propuneri ce impresioneaza prin eficienta si performanta. Printre premierele pregatite de bavarezi se numara i3 Concept, i8 Concept, noua generatie M5, noul Seria 1, precum si noul Seria 6 Coupe.

    Evenimentul german va gazui nasterea noului sub-brand "i", sub umbrela caruia vor fi propuse modele electrice si hibride marca BMW. Primele doua modele care vor debuta sunt noile i3 Concept si i8 Concept.

    BMW Concept i3, cunoscut pana acum drept Megacity Vehicle, raspunde provocarilor viitoare ale mobilitatii in mediile urbane si este primul automobil electric premium care interpreteaza atuurile specifice BMW. BMW i8 Concept anunta o noua sportiva hibrida plug-in, care combina un motor cu ardere interna cu unitatea electrica de 170 CP regasita pe i3.

    Primul exemplar BMW i3 va parasi linia de productie in 2013, la uzina BMW din Leipzig, in timp ce BMW i8 va ajunge pe sosele la putin timp dupa aceea.

    Tot la editia 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt, BMW prezinta o varietate de noi modele echipate cu motoare optimizate pentru eficienta si echipate cu numeroase alte solutii de reducere atat a consumului, cat si a emisiilor.

    Cea mai recenta tehnologie BMW EfficientDynamics este si ea parte integranta a dotarilor standard ale acestor automobile, la eveniment luand parte noile BMW 520d si BMW X1 sDrive20d.

    Noul BMW Seria 1, care va fi prezentat publicului in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt 2011, beneficiaza de cele mai recente dezvoltari din domeniul BMW EfficientDynamics.

    Puternicele motoarele cu patru cilindri cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, tehnologia de ultima ora a suspensiei, distributia armonioasa a maselor pe punti si tractiunea spate, unica in continuare in segmentul compact, ofera noului BMW Seria 1 performante sportive incomparabile.

    Portofoliul de motoare consta din doua versiuni ale noii generatii de propulsoare pe benzina si din trei variante diesel deosebit de eficiente, al caror interval de performanta este cuprins intre 100 kW/136 CP si 135 kW/184 CP

    Salonul Auto de la Frankfurt 2011 este locul unde are loc si premiera mondiala a celei de-a cincea generatii a BMW M5. Noul model este propulsat de un motor V8 care dezvolta 412 kW/560 CP, echipat cu tehnologie M TwinPower Turbo si furnizeaza o dezvoltare liniara a puterii pe o plaja mare de turatii, o caracteristica a modelelor M.

    Comparativ cu precedentul model, puterea maxima este mai mare cu aproximativ 10 procente. Cuplul maxim a fost marit cu 30% la 680 Nm. Si in acelasi timp, consumul mediu de combustibil in ciclul de testare EU a fost redus cu peste 30 de procente, la 9,9 litri per 100 kilometri.

    Standul bavarezilor va mai gazdui noile BMW Seria 6 Coupe si BMW Seria 6 Cabriolet. Ultimele noutati in gama de accesorii BMW Performance vor fi prezentate de asemenea la Frankfurt. Pentru prima data aceste echipamente vor fi disponibile pentru BMW Seria 1 M Coupe, BMW X5 M si X6 M, dar si pentru noul BMW Seria 1.



    Vizualizari: 2435
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »