rss

BMW depaseste Google in topul celor mai populare companii

  1. 19/06/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW Group este cea mai populara companie din lume, dupa ce devansat Apple si Google in cel mai recent studiu realizat de firma de consultanta Reputation Institute. Performanta vine la scurt timp dupa ce Millward Brown a evaluat BMW Group ca cea mai valoroasa marca auto.

    Daca in  ultimii doi ani Google a fost lider in ierarhia celor mai populare companii de pe mapamond, in acest an, sondajul RepTrak 100 realizat de Reputation Institute a propulsat BMW Group pe prima pozitie.

    Astfel, dupa ce a obtinut locul al patrulea in studiul de anul precedent, bavarezii au inregistrat o evolutie spectaculoasa. In Top 10 se regasesc si Daimler si Volkswagen, ceea ce dezvaluie reputatia de care se bucura automobilele "Made in Germany".

    Printre constructorii auto care au ajuns intre cele mai populare companii din lume se numara si  Honda (22), Toyota (37), Nissan (62), Suzuki (88) si Hyundai (96).

    In ceea ce priveste studiul Brand Z Top 100 realizat de compania de cercetare de piata Millard Brown, BMW a reusit sa surclaseze Toyota, devenind cel mai valoros brand auto, pozitie dobandita si in 2010.

    Vizualizari: 1427