rss

BMW pregateste Seria 2

  1. 07/12/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, seria 2, X2
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa prezentarea conceptului BMW Seria 4, pare ca bavarezii pregatesc o noua surpriza. Este vorba despre noul Seria 2, care va fi pozitionat, evident, intre BMW Seria 1 si BMW Seria 3.

    BMW continua sa isi dezvolte gama de modele si vine cu noi si noi propuneri. Astfel, dupa ce au lansat noul Seria 4, se pare ca germanii pregatesc si Seria 2. Dupa cum este de asteptat, modelul va fi pozitionat intre actualele Seria 1 si Seria 3, atat ca dimensiuni cat si ca pret.

    Urmarind reteta lui Seria 4, care va fi de fapt viitorul Seria 3 Coupe, noul Seria 2 ar putea fi de fapt mostenitorul lui Seria 1 Coupe, din care ar putea chiar deriva un Seria 2 Cabrio.

    Mai mult decat atat, constructorul auto ar putea propune o noua nomenclatura si pentru SUV-uri. Crossoveruele actuale isi vor pastra denumirea, insa vor fi lansate modele noi. Este vorba despre BMW X4, o versiune redimensionata a actualului X6, si un X2, care va fi un crossover entry-level, mai sportiv decat X1.

    Momentan nu se stie cand vor fi lansate aceste viitoare trei modele, insa nu va fi cu siguranta la Salonul Auto de la Detroit, aceste reflectoare fiind rezervate pentru BMW Seria 4 Concept.

    Vizualizari: 2512