rss

BMW ar putea lansa prototipul viitorului X4 la Detroit

  1. 13/11/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, X3, X4
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW ar putea aduce la Salonul Auto de la Detroit conceptul viitorului SUV compact X4. Modelul bavarezilor se va duela cu Range Rover Evoque si Porsche Cajun.

    BMW isi pregateste debutul in segmentul SUV-urilor coupe compacte. Noul X4 ar putea ajunge in ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit, sub forma de prototip. Versiunea de serie se va pozitiona in gama intre X5 si X3 si va avea la baza platforma celui din urma.

    Crossoverul va avea patru portiere, va putea gazdui patru pasageri si va plusa la capitolul sportivitate. Va beneficia, evident, de sistemul de tractiune integrala xDrive si de o lista impresionanta de dotari premium.

    Impartind platforma cu X3, este de asteptat ca si gama de motorizari sa fie aceeasi, reprezentand unitati turbo pe benzina in patru sau sase cilindri si dieseluri, de asemenea cu patru si sase cilindri. Toate vor fi asistate fie de o transmisie manuala, fie de una automata cu opt trepte.

    Dupa debutul conceptului de la Detroit, BMW va lansa versiunea de serie pana la sfarsitul anului viitor. Modelul va fi produs la uzina americana Spartanburg, din Carolina de Sud.

    Vizualizari: 1590