rss

Respectul nu se impune, se castiga – campania de lansare a noului BMW X5

  1. 20/01/2014
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, X5
    Vezi toate fotografiile (4)

    Campania de debut a noului BMW X5 are in prim plan mesajul: „Respectul nu se impune – se castiga.“ Noua campanie se va desfasura pe print, on-line si TV si are ca element principal un nou spot TV.

    Sceneraiul noului spot TV vorbeste despre imaginea si statutul de care se bucura noul model. Un posesor de BMW X5 primeste prioritate in cele mai neastepate situatii, cu o surpriza pregatita pentru final. Vocea lui Florin Piersic Jr., care colaboreaza in premiera cu BMW la un astfel de proiect, da un plus de caracter si autenticitate campaniei si o face sa iasa in evidenta.

    „BMW X5 a fost constant cel mai cumparat model al marcii noastre. Noul BMW X5, prezentat in luna noiembrie a anului trecut, este apreciat pentru inovatii, pentru design si pentru autenticul pe care a reusit sa il creeze intr-un segment pe care, practic, l-a construit. Campania de lansare a noului BMW X5 transmite acest mesaj: autenticitate si respect. Ambele calitati sunt castigate in timp. Spotul campaniei TV pentru noul BMW X5 foloseste vocea lui Florin Piersic Jr. Consideram ca functioneaza foarte bine pentru ca si relatia Florin Piersic Jr. – BMW este noua si are la baza autenticitatea <personajelor>,“ a declarat Nina Bratfalean, marketing manager BMW Group Romania.

    "Intr-o lume din ce in ce mai agresiva, BMW ruleaza fin. Iar cine se aseamana, se-aduna,“  a completat Florin Piersic Jr.

    A treia generatie BMW X5, fondatorul segmentului Sports Activity Vehicle şi liderul global in segment, impune noi standarde privind designul dinamic, spatiul si versatilitatea remarcabila, dar şi prin placerea eficienta a condusului. De la debutul primului model, in 1999, au fost livrate mai mult de 1,3 milioane de modele catre clienti.

    In Romania, BMW X5 este cel mai important model al marcii, ocupand constant prima pozitie in topul vanzarilor marcii incepand cu 2008.Noul BMW X5 reprezinta o evolutie a designului fata de modelul anterior intr-o linie care aduce o imagine cu un plus de dinamism si forta. O serie de elemente noi sunt integrate armonios in limbajul general de design, incluzand Air Curtains si Air Breathers pentru rotile fata şi Aero Blades  pentru luneta. S-a obtinut astfel un coeficient aerodinamic deosebit (Cd) de redus, de numai 0,31 (in cazul X5 xDrive30d). In plus, sunt oferite in premiera posibilitati de personalizare speciale, clientii putand opta intre noile pachete Design Pure Experience, Design Pure Excellence dar si M Sport, dotari de exterior şi interior pot fi comandate in aproape orice combinatie. Se asigura astfel posibilitatea de a opta intre mai multe configuratii care schimba caracterul masinii intre robust si puternic, dinamic sau elegant si luxos.

    Noul model vine si cu o serie de tehnologii de avangarda. Se remarca trenul de rulare si propulsoarele care livreaza performanta dinamica emblematica pentru marca. Acum sunt disponibile nu mai putin de patru pachete de suspensii, care permit o configuratie optima, orientata catre confort, performanta sau catre o combinatie optima a celor doua.

    La interior, noul BMW X5 vine cu o serie extinsa de sisteme de asistenta si confort, sustinute de noua generatie BMW iDrive cu ecran cu o diagonala de 10,25 toli (26,04 cm) si controller cu touch. Noul BMW X5 este primul SUV din lume care ofera o functie de condus autonom, Traffic Jam Assist. Aceasta poate controla directia si acceleratia automobilului, pastrand banda de deplasare si distanta fata de automobilele din spate in situatia unor ambuteiaje pe autostrada, la viteze de pana la 40 km/h.

    Pentru prima oara, BMW X5 este disponibil cu o motorizare de patru cilindri si propulsie (tractiune spate). Aceasta beneficiaza din plin de tehnlogia TwinPower Turbo pentru unul dintre cele mai puternice propulsoare de doi litri din lume. Este vorba de BMW X5 sDrive25d, modelul de intrare in gama, care dispune de 218 CP/ 160 kW si este disponibil de la 45250 Euro fara TVA. Cel mai performant model este BMW X5 M50d M Performance care beneficiaza de cel mai puternic motor diesel de trei litri din lume – 381 CP/ 280 kW si este disponibil pentru 71900 Euro fara TVA. Combinatia de putere si performante pe care competitia le poate oferi doar prin motoare semnificativ mai mari, este deosebit de atractiva si in ceea ce priveste taxele, modelul beneficiind din plin de avantajul unei cilindree mici.

    Vizualizari: 4798