rss

SMURD beneficiaza de doua BMW-uri X3

  1. 19/07/2013
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, X3
    Vezi toate fotografiile (4)

    Automobile Bavaria a oferit Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD), doua autospeciale BMW X3,  in cadrul unei ceremonii desfasurate la showroom-ul dealer-ului BMW din Bucuresti - Baneasa.

    La ceremonia de livrare a celor doua autospeciale au participat din partea SMURD : Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii, dl. Dr. Raed Arafat,  dl. Dr. Bogdan Oprita- Medic sef SMURD Bucuresti si  dl. Dr. Cristian Boeriu- Medi sef SMURD Targu Mures.

    Autospecialele BMW X3 vor fi utilizate in interventiile medicilor de urgenta SMURD din Bucuresti si Mures pe durata a doi ani de zile. Parteneriatul cu SMURD reprezinta un nou program de sustinere a devotamentului si profesionalismului celor care participa zilnic la operatiuni de salvare a vietilor si bunurilor cetatenilor aflati situatii de urgenta.

    Anul trecut, Automobile Bavaria a pus la dispozitia ISU o autospeciala BMW X1, pentru o perioada de 1 an.

    La ceremonie au fost invitati si reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta. Gral. Ioan BAS - Inspector General ISU si dl. Col. Stelian Dudus - Inspector sef in cadrul ISU Bucuresti, institutie cu care Automobile Bavaria colaboreaza incepand din anul 2012.

    Vizualizari: 10435