rss

Primele imagini cu BMW X1 facelift

  1. 03/04/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, facelift, X1
    Vezi toate fotografiile (3)

    BMW va lansa la Salonul Auto de la New York noul BMW X1 facelift. Primele imagini au aparut deja pe Internet si tradeaza modificari stilistice minore.

    Dupa cum se poate vedea din cadrele "scapate", micutul SUV nu a fost supus unei operatiuni de restilizare agresive. Noutati apar in partea frontala, unde se remarca bara de protectie de culoarea argintie si o noua organizare a blocurilor optice.

    Si la nivelul pragurilor si al oglinzilor retrovizoare au avut loc mici modificari. La interior, partea inferioara a consolei centrale a fost reimprospatata, dar si gama de tapiterii.Totodata, oferta cromatica pentru caroseria BMW X1 facelift a fost imbogatita.

    La capitolul motorizari nu se cunosc informatii oficiale, insa este de asteptat sa fie oferita unitatea 2.0 turbodiesel de 184 CV si 380 Nm si chiar bi-turbodieselul 2.0 de 218 CP si 450 Nm, care ar putea echipa si BMW Seria 1.

    Pe frontul propulsoarelor pe benzina, ar putea fi oferit, cel putin pentru SUA, motorul 3.0 turbo twin-scroll de 306 CP. Daca va ajunge si in ofertele dealerilor europeni, acesta va inlocui unitatea aspirata natural de 3,0 litri si 258 Cai Putere.
     

    Vizualizari: 1784