rss

Oficial: BMW lanseaza M6 Gran Coupe in 2013

  1. 18/07/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, gran coupe, M6, Seria 6
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW va lansa si o versiune ultraperformanta a primului coupe cu patru usi, noul Seria 6 Gran Coupe. Viitorul BMW M6 Gran Coupe va debuta pe piata in anul 2013.

    Oficialii BMW au declarat in cadrul unei conferinte de presa lansarea sportivei de inalta performanta M6 Gran Coupe pentru anul 2013, versiune ce va veni in completarea ofertei formata din M6 Coupe si M6 Cabrio. Anuntul oficial a fost facut de purtatorul de cuvant al bavarezilor, Dave Buchko, care a mentionat totodata ca modelul va fi disponibil pe toate pietele.

    BMW M6 Gran Coupe va avea la baza viitorul Seria 6 Gran Coupe, cel mai nou jucator in segmentul coupe-urilor cu patru usi, care va intra in competitie directa cu rivalii germani Audi A7 si Mercedes-Benz CLS. Noul M6 Gran Coupe va inlocui modelele M5 si M6 ca model de top in gama M.

    Super sportiva va fi pusa in miscare de acelasi propulsor regasit pe noile M5 si M6, si anume unitatea M TwinPower Turbo V8, capabila sa livreze nu mai putin de 560 Cai Putere. Motorul va fi asistat de o transmisie M cu dublu ambreiaj M-DCT cu sapte rapoarte.

    Din punct de vedere estetic, masina va dispune de elementele tipice de design M, aripi evazate, prize de aer mari, jante generoase si evacuare quad clasica.

    Desi nu exista inca informatii oficiale privind pretul de comercializare, este de asteptat ca noul BMW M6 Gran Coupe sa fie oferit la un pret de baza de 100.000 de euro.

    Vizualizari: 4034