rss

Viitorul BMW M3, noi informatii

  1. 09/08/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, M3
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW va lansa noua generatie a mult-asteptatului M3 la Salonul Auto de la Geneva, unde va fi prezentat sub forma de concept. Versiunea de productie va fi lansata ulterior, la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie.

    BMW se afla la o distanta de mai putin de un an de dezvaluirea noii sportivei M3. Cunoscut sub nume de cod F80, modelul bavarezilor va fi expus ca prototip la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in luna martie. Conceptul va prelua aspectul si pachetul mecanic al diviziei M, anticipand astfel viitorul rival al lui Mercedes-Benz C63 AMG.

    Versiunea de serie, gata de comercializare, va fi prezentata mai tarziu, in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

    Spre deosebire de generatiile anterioare, viitorul BMW Seria 3 va fi lansat doar in varianta de caroserie sedan, coupe-ul si decapotabila urmand a fi redenumite M4, conform noii nomenclaturi stabilita de germani.

    Similar cu fratele mai mare M5, noul Seria 3 va beneficia de o serie de componente din aluminiu, precum capota motorului si portierele, in timp ce structura va ramane de otel, in ciuda tendintei generale din industria auto de a oferi cat mai multa fibra de carbon.

    Noul BMW M3 va fi pus in miscare de un motor nou dezvoltat, de 3.2 litri, care livreaza 450 CP, dar care ar putea fi oferit si cu 480 CP, cu un nou pachet de performanta.Transmisia va fi una automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte, bavarezii renuntand la transmisia manuala, care a echipat sportiva din 1986 pana in prezent.


    Randare: Jerry | JADesigns75

    Vizualizari: 1869