rss

Noul BMW Seria 7 facelift, imagini si informatii oficiale

  1. 28/05/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, facelift, Seria 7
    Vezi toate fotografiile (16)

    BMW a dezvaluit imagini si informatii oficiale cu noul Seria 7 facelift. Nava amiral a bavarezilor vine cu o multitudine de noutati atat de ordin estetic, cat si mecanic. Modelul va ajunge in Romania in toamna acestui an.

    Noul BMW Seria 7 a fost supus unei operatiuni de facelift in urma careia varful de gama al germanilor a beneficiat de un nou design al blocurilor optice cu faruri LED integrale, o noua generatie  a sistemului iDrive, motorizari mai eficiente cu 20%, precum si cutia automata cu opt trepte si suspensie pneumatica cu reglarea automata a garzii la sol pentru puntea spate.

    Grila radiatorului a fost modificata si are acum noua bare in loc de 12, in versiunea anterioara,
    bara fata a fost revizuita, iar oglinzile retrovizoare au integrate semnalizatoare. Habitaclul ofera tapiterie din piele cu design nou si o mai buna izolare fonica. Optional este disponibil noul sistem de sonorizare Bang & Olufsen High End Surround si un ecran plat de 9.2 inch pentru pasagerii din spate.

    BMW Seria 7 facelift vine cu o gama de motorizari revizuita, mai eficienta cu pana la 20%, rezultat asigurat de tehnologii precum functia Auto Start-Stop, regenerarea energiei la franare, a doua generatie a comutatorului Driving Experience Control cu mod ECO PRO si functia de coasting (rulare libera).

    Clientii care prefera propulsoarele pe benzina pot opta pentru una din urmatoarele versiuni: varful de gama BMW 760i, pus in miscare de un motor in 12 cilindri ce produce 544 CP si 750 Nm, BMW 740i care ascunde un nou motor cu sase cilindri si 320 CP si BMW 750i, un V8 revizuit, care dezvolta 450 CP. Versiunea de baza BMW 730i dispune de 258 CP si 310 Nm.

    Oferta diesel include BMW 730d (258 CP) si 740d (313 CP), versiuni ce promit mai multa performanta si un consum mai mic. BMW lanseaza, in premiera, versiunea BMW 750d xDrive, propulsata de noul motor tri-turbo cu sase cilindri. Acesta ofera 381 CP si 740 Nm.

    La capitolul siguranta, bavarezii pluseaza cu BMW Night Vision + Dynamic Light Spot cu tehnologia de recunoastere a pietonilor (unica in segmentul premium), asistarea fazei lungi LED cu efect antiorbire, Driver Assistant Plus cu functia Stop & Go, Active Protection cu recunoastere a nivelului de oboseala si Speed Limit Info, care include afisaj No Passing Info, care citeste semnele de circulatie.

    Vizualizari: 5005