rss

Noul BMW Seria 7 facelift debuteaza in vara

  1. 21/05/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, facelift, Seria 7
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul BMW Seria 7 facelift se pregateste de lansare. Programat sa debuteze in luna iulie a acestui an, modelul bavarezilor vine cu mai multe noutati de ordin estetic si mecanic.

    Nava amiral a beneficiat de modificari discrete de design exterior, constructorul auto propunand o serie de dotari noi, motorizari imbunatatite si nuante de vopsea pentru caroserie.

    Gama de propulsoare primeste doua noi versiuni,  750d si 750Ld. Varful de gama pe frontul diesel este reprezentat de noul motor de 3.0 litri tri-turbo, care dezvolta acum 381 CP si 740 Nm cuplu.

    Si unitatea entry-level care pune in miscare versiunea 730d a fost imbunatatita, aceasta producand acum 254 CP si 560 Nm cuplu. Ambele motorizari diesel pot fi comandate si cu tractiune integrala xDrive, propulsoarele fiind destinate exclusiv clientilor de pe piata europeana.

    Paleta de culori pentru caroserie vine cu noi propuneri precum Havana, Glacier Silver si Midnight Blue. Noul Seria 7 facelift va fi oferit cu noua generatie a sistemului de navigatie iDrive, care include un design nou, informatii din trafic in timp real, informatii despre vreme si multe alte optiuni.

    Momentan nu au fost dezvaluite imagini oficiale cu noul model. Mai multe informatii vor fi publicate in apropierea evenimentului de lansare.

    Vizualizari: 6035
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »