rss

Cel mai mare showroom BMW din lume a fost deschis la Abu Dhabi

  1. 20/02/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, MINI, Rolls Royce
    Vezi toate fotografiile (4)

    Grupul BMW a deschis in Emiratele Unite cel mai mare showroom din lume, care gazduieste brandurile BMW, MINI si Rolls-Royce, dar si motociclete BMW. Noua reprezentanta va permite clientilor sa vada intreaga linie de modele, cuprinzand peste 70 de masini si 10 motociclete.

    Abu Dhabi Motors a deschis cel mai mare showroom la nivel global pentru brandurile grupului BMW, in urma unei investitii de 62 milioane de euro, realizate in ultimii trei ani.

    La inaugurarea reprezentantei au participat Ian Robertson, membru an boardul BMW AG, His Highness Sheikh Hazza bin Zayed Al Nahyan, consultant siguranta nationala si vicepresedinte al Abu Dhabi Executive Council, si Arno Husselmann, General Manager al Abu Dhabi Motors. La eveniment la au luat parte 1.000 invitati.

    Citeste si BMW, lider in segmentul premium si in 2011

    Noul showroom este impartit in zone pentru cele trei marci (BMW, MINI si Rolls-Royce), dar si pentru motocicletele BMW. Astfel, clientii pot vedea intreaga linie de modele, in diferite nuante ale caroseriei si cu diferite pachete optionale, aici fiind expuse peste 70 de masini si 10 motociclete.

    Zonele de prezentare sunt completate de zona de service unde pot fi efectuat concomitent operatiuni pentru 120 de autovehicule. Peste 450 angajati lucreaza in cadrul showroomului.

    Grupul BMW a inregistrat un profit record in 2011 in Orientul Mijlociu, unde a vandut un total de 18.657 masini BMW si MINI. Acest rezultat a adus o creste de peste noua procente fata de anul anterior. Cele mai populare modele au fost BMW Seria 7, Seria 5, X6 si X5.

    Vizualizari: 5456