rss

BMW Seria 4 Concept anunta viitorul Seria 3 Coupe

  1. 06/12/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Coupe, Seria 3, seria 4
    Vezi toate fotografiile (20)

    BMW a publicat primele imagini si informatii oficiale cu noul Seria 4 Concept. Prototipul anunta mostenitorul celebrului Seria 3 Coupe.

    Spre deliciul fanilor, BMW a decis, in sfarsit, sa publice primele imagini cu noul Seria 4 Coupe, varianta de caroserie coupe a actualului Seria 3. Prezentat sub forma de concept, noul model va fi dezvaluit si in versiunea de serie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

    Din motive de nomenclatura, BMW isi reevalueaza gama de modele si decide ca viitorul Seria 3 Coupe sa fie botezat Seria 4. Pe langa denumire, modelul promite sa se diferentieze de sedan printr-o serie de elemente distincte.

    Dincolo de detaliile stilistice, noul BMW Seria 4 vine si cu noi dimensiuni, conceptul avand un ampatament de 2810 mm (cu 30 de mm mai mare decat cel al actualului Seria 3). Modelul creste si in latime cu 44 de mm (1826 mm), dar si in lungime, pana la 4641 mm. Pentru a-i conferi alura de coupe, linia plafonului este mai coborata cu 16 mm (1362 mm).

    La nivel estetic, se remarca aspectul futurist al spoilerelor fata şi spate, prizele de aserisire foarte mari, puse in evidenta de baghete din aluminiu sau crom, precum si o grila frontala si blocuri optice cu LED ce amintesc de Seria 3 Coupe. Constructorul auto propune o nuanta unica denumita Liquid Metal Silver.

    La interior, BMW propune o plansa de bord orientata catre sofer, tapiterie din piele, insertii de aluminiu si castan si multe alte detalii premium. In ceea ce priveste bancheta din spate, designerii au propus un contur ce imparte spatiul in doar doua locuri.

    Momentan, BMW nu a publicat informatii privind gama de propulsoare, insa este de asteptat ca acesta sa imprumute motorizarile regasite pe BMW Seria 3.

    Vizualizari: 7194
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »