rss

Cum ia nastere un BMW Seria 3

 1. 25/07/2011
 2. Categoria: BMW
 3. Tags: BMW, Seria 3, Video
  Vezi toate fotografiile (1)

  Poate ca nu exista fani mai impatimiti decat cei ai brandului BMW. Printre atributele care au contribuit la construirea unei imagini de nezdruncinat se afla sportivitatea, performanta, calitatea si eleganta, calitati de la care bavarezi nu au facut rabat nicicum.

  Care este drumul unei bucati de metal neprelucrat si cum ajunge sa se transforme intr-un BMW Seria 3, veti putea vedea in clipul de mai jos. Calatoria prezinta toate etapele de fabricatie pe care le parcurge o placa de otel. Un filmulet pe care niciun iubitor de BMW nu trebuie sa il rateze.

  Actuala generatie BMW Seria 3 va parasi liniile de productie in luna octombrie, urmand ca productia viitorului Seria 3 sa demareze in prima parte a anului viitor. Noua generatie va fi construita pe o platforma modulara complet noua.

  Initial, in primavara lui 2012 va fi lansata versiunea sedan, iar in luna septembrie vom face cunostinta cu varianta touring. Seria 3 Coupe va sosi pe piata abia in septembrie 2013, iar cabrioletul in primavara lui 2014.

  Vizualizari: 3972
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.750 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »