rss

Noul Seria 1 GT, surpriza bavarezilor pentru Salonul Auto de la Paris

  1. 02/08/2012
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, GT, Seria 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW va participa la Salonul Auto de la Paris cu una dintre cele mai asteptate noutati al fanilor brandului bavarez. Este vorba de mult anticipatul Seria 1 GT, care va fi expus sub forma de prototip.

    In mai putin de doua luni, BMW va dezvalui, sper deliciul pasionatilor marcii germane, noul Seria 1 GT, construit pe platforma cu tractiune fata UKL. Arhitectura mecanica este dezvoltata de BMW in colaborare cu MINI si va fi utilizata pentru viitoarele modele cu tractiune fata ale celor doua marci.

    Din punct de vedere estetic, prototipul va fi apropiat de versiunea de serie, cu exceptia unor elemente ce vor face aparitia  din septembrie mai spectaculoasa (jante din aliaj cu diametru mare, un kit aerodinamic agresiv si un interior mai futurist decat ceea ce vom regasit pe modelul final).

    Sub capota va sta ascuns, gata de actiune, noul motor de 1,5 litri, in trei cilindri, construit pornind de la unitatea 6L 3.0. Gama de motorizari va fi compusa din unitati cu patru cilindri, diesel si benzina, in timp ce puterea va fi transmisa prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte sau a uneia automate cu opt rapoarte. Din ecuatie nu va face parte sistemul de tractiune integrala xDrive.

    Vizualizari: 1677