rss

Bentley ar putea lansa un SUV in 2014

  1. 04/01/2012
  2. Categoria: Bentley
  3. Tags: Bentley, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Bentley va oferi in curand un SUV de inalta performanta. Din reteta constructorului auto nu vor lipsi materialele si finisajele exclusiviste.

    Producatorul auto de lux isi va imbogati gama de modele, intrand pe o noua nisa. Bentley va lansa in anul 2014 un off-roader, care ar putea fi propulsat de o unitate in 12 cilindri. Masina ar putea avea un pret de pornie de 110.000 euro.

    Referitor la concretizarea planurilor casei auto, Wolfgang Duerheimer declarat ca va avea un raspuns din partea conducerii Volkswagen Group in primele patru luni ale acestui an. Desi nu a fost comunicata inca o pozitie oficiala, seful Bentley este de parere ca acest proiect va primi unda verde.

    Acceptul grupului il asteapta si SUV-ul pe care Lamborghini il pregateste, cele doua modele urmand a fi dezvoltate impreuna. Acestea ar putea fi prezentate intr-o versiune de pre-serie la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc in luna martie.

    Duerheimer a mai declarat ca intentioneaza sa extinda gama Continental GT si GTC cu versiuni mai sportive, dar si cu modele mai accesibile.

    Vizualizari: 3143