rss

Noul Bentley Continental GT a ajuns la primul client roman

 1. 05/03/2012
 2. Categoria: Bentley
 3. Tags: Bentley, Continental, GTC
  Vezi toate fotografiile (5)

  Porsche Inter Auto Romania a livrat la finele lunii februarie primul exemplar Bentley Continental GT unui client din Romania. Pretul unui astfel de autoturism incepe de la 139.000 euro, fara TVA.

  Bentley Continental GT a ajuns in garajul primului client roman. La productia modelului exclusivist s-a lucrat timp de patru luni, acesta fiind asamblat la fabrica Bentley din Crewe, Marea Britanie.

  Versiunea V8 a modelului Bentley Continental a fost lansata la Salonului Auto de la Detroit, care a avut loc la inceputul anului. Autoturismul este echipat cu un motor V8 de 4 litri, in premiera pentru constructorul auto.

  Autoturismul este dotata cu transmisie automata cu opt trepte, viteza maxima este de 290 km/h si ajunge la 100 km/h in mai putin de cinci secunde. Propulsorul dezvolta 507 CP la 6,000 rpm.

  Motorul dispune si de un sistem de injectie directa de presiune inalta, de management termic si de un mecanism de recuperare a energiei cinetice care se pierde la franare. Ambele variante Continental, GT si GTC, dispun de tractiune integrala.

  Vizualizari: 3238
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »