rss

Oficial: Noul Audi RS Q3 a fost dezvaluit

  1. 20/02/2013
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, Q3, RS
    Vezi toate fotografiile (13)

    Audi a publicat primele imagini si informatiile oficiale ale noului RS Q3, prima versiune RS a unui model din gama de crossovere Q. SUV-ul de performanta va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva si va fi oferit pe piata din Germania incepand de la 54.600 Euro.

    Casa auto din Ingolstadt a dezvaluit primele fotografii si detalii cu versiunea RS a modelului Q3. Spre deosebire varianta standard, noul RS Q3 prezinta o serie de elemente menite sa-i confere un look agresiv: spoilere noi, praguri laterale revizuite, un eleron montat pe plafon, un difuzor integrat in spoilerul spate si tevi de esapament in forma eliptica.

    In plus, modelul beneficiaza de o garda la sol redusa cu 25 mm, frane de performanta, cu etrieri in opt pistoane si jante de 19 sau 20 inch.

    Si la nivelul habitaclului au fost operate modificari, Audi propunand tapiterie din piele Alcantara, insertii de aluminiu si fibra de carbon si pedalier din aluminiu. La capitolul gadgeturi, producatorul auto pluseaza cu sistemul infotainment MMi, disponibil in standard, si un sistem de navigatie prin GPS, hotspot WLAN si sistem audio Bose cu 14 difuzoare, oferite la cerere.

    De propulsie se ocupa motorul turbo de 2,5 litri cu cinci cilindri, capabil sa produca 310 Cai Putere si un cuplu maxim de 420 Nm. Puterea este livrata prin intermediul unei transmisii S Tronic catre cele doua axe, modelul fiind oferit cu sistemul de tractiune integrala quattro.

    Astfel, crossoverul sportiv accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,5 secunde si atinge o viteza de top de 250 km/h, limitata electronic. La nivel de consum, Audi RS Q are nevoie de 8,8 litri pentru a parcurge o suta de kilometri.

    SUV-ul sportiv va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva si va fi oferit pe piata din Germania la un pret de pornire de 54.600 Euro.

    Vizualizari: 3424
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »