rss

Frankfurt 2011: Audi Urban Concept

  1. 10/08/2011
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: Audi, e-Tron, urban concept
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dupa ce o serie de imagini spion le-a stricat surpriza celor de la Audi, casa auto din Ingolstadt s-a hotarat sa publice primele schite cu Urban Concept, un prototip programat in secret sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Modelul cu siglaeste destinat marilor aglomerari urbane si este pus in miscare de doua motoare electrice alimentate de baterii litiu-ion. Audi Urban Concept ofera doua locuri, pentru sofer si un pasager, pozitionati unul in spatele celuilalt. Habitaclul este construit din fibra de carbon (CFRP), material ce asigura o greutate redusa fara a fi afectata siguranta.

    Audi isi prezinta conceptul ca fiind o masina deopotriva ecologica, sportiva, distractiva, dar si utilitara. La exterior se remarca jantele impunatoare de 21 inch. Rotile sunt independente, fiecare beneficiind de cate o protectie, in timp ce aspectul general al masinii impresioneaza prin linii futuriste.

    Detaliile privind performantele prototipului nu au fost inca dezvaluite, deci va trebui sa asteptam pana vom afla puterea motoarelor, autonomia sau viteza maxima.

    In ceea ce priveste planurile de productie, Audi este ferm: Urban Concept nu va figura in gama de modele e-tron, acesta fiind un simplu exercitiu de creatie.

    Vizualizari: 1679
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »